Witte Polo Ralph Lauren herensneakers onder donkerblauwe pantalon op houten visgraat vloer

Top 10 sneakers voor dames en heren - voorjaar 2024

Sneakers vliegen dit voorjaar over de toonbank. Heb jij nog geen nieuw paar aangeschaft voor de komende maanden en wil je graag weten welke modellen populair zijn? Lees dan snel verder! In deze blog zetten we de top 10 best verkochte sneakers voor heren en dames voor je op een rijtje. Perfect om inspiratie uit op te doen voor een nieuwe aanschaf.

Top 10 herensneakers voorjaar 2024

De mannen gaan dit voorjaar massaal voor witte sneakers. Niet heel gek, want wit is en blijft een populaire kleur als het op sneakers aankomt. Gelukkig zien we wel variatie in modellen en stijlen, dus daarin kun je jezelf helemaal uitleven. De top 10 bestaat namelijk uit zowel luxe sneakermodellen als echte sporty items.

1. Nubikk Vince Tora donkerblauw

De populairste herensneaker van dit moment is de Nubikk Vince Tora. Wij snappen wel waarom deze donkerblauwe sneakers met witte zool zo populair zijn, want ze kunnen zowel sportief als klassiek gedragen worden. Draag ze onder een beige opgerolde chino met open overhemd voor een casual look of juist onder een pantalon met daarop een jasje voor naar kantoor. Het zijn ook de perfecte schoenen die je als bruiloftgast kunt dragen, wanneer je een sportieve touch aan je look wil toevoegen. Dit model hebben we in meerdere kleuren in de collectie, dus keuze genoeg!

Donkerblauwe Nubikk Vince Tora herensneakers

2. Nubikk Roque Roman donkergrijs

Op nummer twee staat wederom een sneaker van Nubikk, namelijk de Roque Roman. Deze grijze sneaker met witte zool is stoer door de verschillende tinten grijs, metalen eyelets en gewatteerde details. Bijzonder aan deze sneakers is het stiksel op de neus, wat deze sneakers net even anders dan anders maakt. Ook deze herensneaker hebben we in meerdere kleuren.

Grijze Nubikk Roque Roman herensneakers

3. Polo Ralph Lauren Masters Court wit

Nog op zoek naar de perfecte witte sneakers? Zoek niet verder, want deze sneaker van Polo Ralph Lauren heeft het allemaal. Het klassieke basketmodel met witte zool staat tof onder een opgerolde chino of jeans en kan door de kleur met van alles gecombineerd worden.

Witte Polo Ralph Lauren herensneakers met logo

4. Hi-Tec HTS Shadow RGS wit

Op nummer vier in onze lijst staat wederom een witte sneaker, maar dan een heel ander model. Deze chunky sneakers van Hi-Tec zijn door de lichtblauwe details lekker zomers. Door de vederlichte dikke zool lopen ze ook nog eens heerlijk. Die wil je hebben!

Hi-TEC HTS Shadow RGS witte herensneakers

5. Mason Garments 1I wit

Wit is wat we willen, dat is ondertussen wel duidelijk. Deze handgemaakte sneakers van Mason Garments hebben een super stijlvol uiterlijk door het mooie leer dat uit één stuk is gesneden. Het model is eenvoudig, maar dat is juist wat deze herensneaker zo mooi en luxe maakt. Mocht je een sneaker willen dragen onder een pak, dan is dit model zéker een kanshebber.

Mason Garments Tia witte herensneakers

6. Copenhagen Studios CPH72M wit

Surprise, surprise! Weer een witte herensneaker in de top 10. Deze low-top herensneakers van het merk Copenhagen Studios zijn al meerdere seizoen een bestseller. Waarom? De pasvorm en kwaliteit zijn uitstekend en de deze sneaker is op meerdere manieren te stijlen en daardoor enorm draagbaar. Het is een perfecte aanwinst voor je garderobe!

Copenhagen Studios CPH72M witte herensneakers

7. Nubikk Jagger Classic wit/grijs

Voor wie net wat meer wil meer dan een klassieke witte sneaker, is deze sneaker van Nubikk perfect. De Classic Jagger is namelijk uitgevoerd in wit leer, maar heeft opvallende grijze en zwarte details. Het zwart van de eyelets en tong steekt lekker af tegen het wit, wat de sneakers er echt uit laat springen. Deze herensneakers zijn misschien wat minder geschikt voor naar kantoor of voor op een bruiloft, maar meer dan geschikt voor een festival en terrasje.

Nubikk Jagger Classic witte herensneakers met zwarte accenten

8. Nubikk Jagger Tora beige

Lichte natuurtinten zoals beige, taupe en gebroken wit worden steeds populairder. We zien deze trend al een tijdje bij de dames, maar nu moeten ook de heren er aan geloven. Deze beige nubuck sneaker van Nubikk valt bij veel van onze mannelijke klanten in de smaak vanwege het minimalistische uiterlijk en mooie witte zool. Linnen overhemd, opgerolde chino en deze sneakers; niks meer aan doen!

Nubikk Jagger Tora beige herensneakers

9. Mason Garments Tia Originale 2H grijs

Een paar lichtgrijze sneakers is ideaal voor het voorjaar. Je geeft je outfit er net wat meer kleur mee dan met een paar witte sneakers, maar het is nog steeds neutraal en goed te combineren. Deze Mason Garments sneakers hebben een upper van zacht nubuckleer en dikke witte zool. Door de luxe uitstraling zijn deze sneakers zowel casual, sportief als wat meer gekleed te dragen.

Nubikk Jagger Tora beige herensneakers

10. Floris van Bommel De Zager 01.06 grijs

Dit herensneakermodel van Floris van Bommel is al een tijdje een vast item in de collectie. Steeds weer wordt het in nieuwe kleuren uitgebracht, passend bij het seizoen en de laatste trends. Dit seizoen is de grijze variant enorm populair. De gekartelde zool geeft deze sneakers een onmiskenbare Floris van Bommel uitstraling.

Floris van Bommel De Zager grijze herensneakers

Top 10 damessneakers voorjaar 2024

De top 10 damessneakers van dit voorjaar bevat een mooie mix van basics in wit of natuurtinten en sneakers in lekker felle kleuren. De grove modellen zijn nog altijd populair, afgewisseld met oldskool runners.

1. Copenhagen Studios CPH40 wit

De populairste damessneaker van dit momenten is de CPH40 van Copenhagen Studios in het wit. Deze stoere sneakers hebben een bulky zool en hele subtiele gouden logo’s. Wie helemaal weg is van dit model, maar liever een andere kleur heeft, heeft geluk! We hebben namelijk nog een aantal andere kleuren in de collectie.

Copenhagen Studios CPH40 witte damessneakers

2. Hi-Tec HTS Shadow RGS wit

Het was je misschien al opgevallen; deze sneakers van Hi-Tec staan ook in de top 10 populairste herensneakers van dit voorjaar. Hi-Tec is een populair merk vanwege haar comfortabele en lichtgewicht sneakers. Dit iconische model is enorm veelzijdig en op verschillende manieren te stijlen. We hebben hem in meerdere kleuren, wat kiezen misschien niet makkelijk maakt.

Witte damessneakers Hi-Tec HTS Shadow RGS

3. DWRS Label Jupiter Scuba multicolor

Yes, kleur! Niet alleen wij bij Van Arendonk houden van kleur. Jullie ook! Deze toffe sneaker van DWRS Label staat namelijk niet voor niets op nummer drie in onze lijst met de populairste damessneakers van dit voorjaar. Dit bulky model is gemaakt van verschillende kleuren en materialen, wat zorgt voor een dynamisch geheel. Laat je schoen het middelpunt van je outfit zijn door hem te combineren met zwarte, witte of beige kleding. Zelfs bij felgekleurde kleding staan ze goed, want er is altijd wel een kleur uit de kleding die terugkomt in de schoenen.

DWRS Label Jupiter Scuba Multicolor damessneakers

4. Piedi Nudi 2507-11.14 multicolor

Nog zo’n kleurrijke sneaker is deze van Piedi Nudi. Deze sneaker bestaat niet alleen uit verschillende kleuren en materialen, maar heeft ook nog eens een leuk dierenprintje én glitters. Het is een echte eyecatcher onder elke outfit. Wij snappen wel waarom deze sneakers zo populair zijn!

Multicolor damessneakers Piedi Nudi 2507-11.14

5. Mercer Amsterdam The Re-Run Speed wit/blauw/zilver

Deze oldskool 90’s runners – die ook zeker niet zouden misstaan onder een sportoutfit – zijn momenteel hartstikke hip. Mesh sneakers worden enorm veel verkocht de laatste tijd en deze van Mercer Amsterdam hoort daar ook bij. Dit model, de Re-Run, is Mercer’s populairste model. Deze versie met zilver en blauw valt goed in de smaak bij de dames.

Runner sneakers voor dames Mercer Amsterdam The Re-Run Speed

6. Floris van Bommel Noppi 19.03

Welke vrouw houdt er nu niet van een beetje glam? Deze sneaker van Floris van Bommel voldoet zeker aan die wens. Dit luxe model is gemaakt van verschillende materialen, waaronder mesh, leer en suède. De kleurencombinatie van verschillende tinten roze met goud zorgt voor een unieke look. Uiteraard komt de kenmerkende noppi zool van Floris van Bommel terug in dit model.

Beig/goud/roze damessneakers Noppi 19.03 Floris van Bommel

7. New Balance MR530AA

In hetzelfde straatje als de Mercer Amsterdam damessneakers op nummer 5; deze New Balance MR530AA runners. Deze bulky sneakers hebben een crèmekleur en mesh details, die zorgen voor een oldskool look. Ze zijn zo licht van gewicht dat het lijkt alsof je op wolkjes loopt. En een grote plus: de kleuren passen helemaal bij de trend van natuurtinten.

New Balance MR530AA damessneakers beige/off-white

8. Mercer Amsterdam The Re-Run MAX off-white/beige

Nog een populair model van Mercer Amsterdam; de Re-Run MAX in de kleur off-white/beige. Ook deze damessneaker heeft een beige kleur, wat weer perfect bij de trend past, maar dan afgewerkt met donkergroene details voor een sportieve touch. Wederom heeft deze sneaker een klassieke jaren negentig runner look, wat opvallend veel voorkomt in dit rijtje.

Beige damessneakers met groene accenten The Re-Run Max Mercer Amsterdam

9. DWRS Label Jupiter Denim

Eigenlijk is dit hetzelfde model als die op nummer 3, maar door de kleurstelling en materiaalgebruik lijkt het een hele andere sneaker. Denim is een grote trend dit voorjaar en dat zien jullie ook, want jullie vallen massaal voor deze toffe sneakers van DWRS Label. En wij snappen dat, want deze damessneaker met jeansstof, goud, en wit, beige en metallic blauw is hartstikke tof voor het voorjaar.

DWRS Label Jupiter Denim damessneakers

10. VIA VAI Liz Dae beige/blauw

Deze sneaker van VIA VAI combineert de trends van dit voorjaar op de best mogelijke manier denkbaar: mooie natureltinten in combinatie met een klein beetje kleur en metallic. The best of both worlds. Weet je dus niet wat je moet kiezen, ga dan voor de Liz Dae sneakers van VIA VAI. Ze zijn niet alleen prachtig om naar te kijken, maar ze lopen ook nog eens onwijs lekker.

VIA VAI Liz Dae beige/blauw/zilver damessneakers

De top 10 voor heren is redelijk duidelijk: veel wit met her en der een tintje grijs of blauw, maar vooral lekker basic. Qua model zijn vooral de luxe sneakers en runners populair. De top 10 voor dames is, zeker vergeleken met de mannen, een stuk gevarieerder. Hier zien we allerlei sneakers, zowel in natuurtinten als felle kleuren. De heren kiezen het liefst voor eenvoudige sneakers die bestaan uit één of twee materialen, terwijl de vrouwen graag meerdere materialen en afwerkingen combineren in één schoen.

We hopen je met deze top 10 sneakers van het voorjaar lekker veel inspiratie te hebben gegeven. Misschien twijfelde je nog tussen een aantal modellen en heeft dit lijstje je kunnen overtuigen. Of misschien moest jouw zoektocht nog beginnen en heb je nu een mooi startpunt voor een middagje shoppen of avondje online shoppen. Eén tip: wees er snel bij! Deze modellen zijn populair en het is dus maar de vraag hoelang we ze nog op voorraad hebben. Sla dus snel je slag!

Altijd op de hoogte blijven van de nieuwste collecties en trends? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

✓ 11 fysieke winkels
StarStarStarStar Star
9.1