Alles over retourneren

Retourneren kan binnen 30 dagen na ontvangst van je bestelling.

Retourneren binnen Nederland

Er zijn twee mogelijkheden om je bestelling te retourneren:

-          Via een PostNL-locatie
-          In één van onze winkels

Wij accepteren alleen onbeschadigde en ongedragen artikelen (passen valt hier uiteraard niet onder), voorzien van originele etiketten, labels en in de originele schoenendoos. Indien je de schoenendoos voorziet van tape, labels of stickers en zo retour stuurt (dus zonder verzendverpakking), brengen wij € 10,- in rekening. De doos is dan beschadigd waardoor de schoenen niet meer in de originele staat verkoopbaar zijn. 

Wil je ruilen? Retourneer het artikel en bestel het gewenste product opnieuw online. Je kunt je artikel ook ruilen voor een ander product in één van onze winkels, mits het daar op voorraad is.


Stuur je een gedeelte van je bestelling terug? Dan betaal je geen retourkosten (zie "terugbetaling")

                                                                                                      

Retourneren via een PostNL-locatie (€4,95)

1.      Vul het bijgeleverde retourformulier in

2.      Voeg dit formulier bij je retour

3.      Doe de originele schoenendoos in een verzenddoos of de Van Arendonk doos of zak

4.      Plak het retourlabel op je pakket

5.      Geef het pakket af bij een PostNL-locatie naar keuze


Retourneren in de winkel (gratis)

Producten die je in onze webshop hebt gekocht, kun je ook in één van onze winkels retourneren (m.u.v. onze shop-in-shop bij Bastiaansen Modestad in Bavel en Jansen-Noy in Sevenum). De terugbetaling wordt uitgevoerd via dezelfde betaalwijze die je hebt gebruikt voor je aankoop. Het is niet mogelijk het aankoopbedrag contant te ontvangen in de winkel.

Terugbetaling


Volledige bestelling retour? Het aankoopbedrag exclusief retourkosten (€ 4,95) wordt binnen enkele dagen aan je terugbetaald na ontvangst van je retourzending. Heb je bij je bestelling verzendkosten betaald, dan krijg je deze vergoed.

Gedeelte van je bestelling retour? De waarde van de teruggestuurde producten wordt aan je terugbetaald zodra wij de retourzending hebben ontvangen. Je betaalt geen retourkosten.

De terugbetaling wordt uitgevoerd via dezelfde betaalwijze die je hebt gebruikt voor je aankoop.

Retourneren vanuit België

Wanneer je een bestelling vanuit België wilt retourneren, dien je contact op te nemen met de klantenservice via [email protected] of te bellen met 03 331 18 00. Uiteraard kun je je bestelling ook retourneren in één van onze winkels.

Vragen

Voor vragen kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice via [email protected] of door te bellen met 013-542 77 72. Vermeld hierbij je ordernummer, zodat wij je snel van dienst kunnen zijn.


✓ Klanten beoordelen ons met een 9
Star
Star
Star
Star
Star