Fix

Ruilen en/of retourneren Van Arendonk online shop België

Bij Van Arendonk  kun je de bij ons online gekochte artikelen ruilen of retourneren binnen 30 werkdagen, ingaande de dag van ontvangst. Dit geldt voor alle artikelen; wij maken geen onderscheid in sale, outlet of niet afgeprijsde artikelen. 

Je kunt het artikel ruilen of retour sturen in de originele verpakking, inclusief compleet ingevuld retourformulier en bijgevoegde kassabon. Wij accepteren enkel onbeschadigde en ongedragen artikelen (passen valt hier niet onder),  voorzien van originele etiketten en labels.
Zorg voor een stevige verpakking om de originele schoenendoos heen, zodat niets kan beschadigen gedurende het retour transport.      
Plak op de retourzending de bijgeleverde adressticker. (Deze sticker vind je onderaan de bijgeleverde pakbon.) (Retouradres: Van Arendonk, Postbus 6019, 5002AA, Tilburg, Nederland)
Geef hierna je pakje af en laat het voldoende frankeren bij het dichtstbijzijnde postkantoor of PostNL/BPost servicepunt.
 
Let op: risico en kosten m.b.t. een retourzending zijn voor je eigen rekening.
Wij raden je dan ook aan je pakket met een track & trace code te versturen en deze code goed te bewaren.
Wij brengen geen portokosten in rekening om je order opnieuw op te sturen wanneer je een artikel wenst te ruilen.

Ruilen en/of retourneren in onze winkels

Producten die je in onze online shop koopt, kun je bij Van Arendonk ook in onze andere schoenenwinkels binnen 30 dagen ruilen en/of retourneren. (m.u.v. onze shop-in-shop in Bavel en onze winkel in Arnhem) De collectie online is nagenoeg gelijk met die van de fysieke winkels met merken zoals Paul Green, Gabor, Nubikk en Philippe Model.

Onze medewerkers helpen je graag bij het kiezen van een nieuw of vervangend artikel, of zullen samen met jou zoeken naar een passende oplossing bij een eventuele klacht.

Retourbetalingen

Wanneer wij je retourzending hebben ontvangen, wordt het verschuldigde bedrag binnen 10 werkdagen teruggestort op je bank- of girorekening.

Indien je artikelen terugbrengt in een van onze filialen vragen wij je een retourformulier in te vullen. (Het is niet mogelijk het bedrag contant in de winkels te ontvangen; het door ons verschuldigde bedrag wordt binnen 10 werkdagen op je bank/girorekening, creditkaart of Paypal account gestort.)

Garantie en service

Ondanks onze uiterste zorg en controle is het mogelijk dat je na aankoop een materiaal- of productiefout ontdekt. We raden dan ook aan de geleverde artikelen meteen na ontvangst goed te controleren.  
Gebreken die niet door slijtage veroorzaakt zijn, zullen vakkundig worden gerepareerd. Indien reparatie niet mogelijk is krijg je een vervangend exemplaar toegestuurd. 

Klachten die wij niet kunnen vergoeden zijn: slijtage van zolen en hakken, kale neuzen, afgeven en slijtage van voeringen door overmatige transpiratie, kapotte ritsen en andere door een verkeerd gebruik veroorzaakte gebreken, die de verkoper niet verwijtbaar zijn. Voorts geven wij geen garantie op studs, pailletten, kraaltjes en dergelijke die aan de schoenen bevestigd zijn. Het is daarom raadzaam om je schoenen goed te onderhouden.

In geval van klachten of garantiebepalingen kun je hier contact opnemen met onze Van Arendonk schoenen klantenservice.
Top
home Home cart Winkelwagen