Fix

Alle informatie over verzenden binnen België


Op deze pagina trachten wij antwoord te geven op al uw vragen omtrent het verzendproces van vanarendonk.be.
Mocht u ondanks het onderstaande toch nog vragen hebben, dan kunt u deze altijd richten per e-mail aan [email protected] of tijdens werkdagen tussen 9.00u en 17.00u via telefoonnummer 03 33 11 800.


Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling binnen België is verstuurd?


Wij verzenden alle bestellingen binnen/naar België binnen 3 werkdagen.
Onder werkdagen verstaan wij maandag t/m vrijdag tot 17.00u.
Mocht dit niet mogelijk zijn, of er een vertraging optreden, dan melden wij u dit altijd zo spoedig mogelijk per e-mail.
Wij willen u er wel op wijzen dat in onze soldenperiode de levertermijn in sommige gevallen met 2 werkdagen kan worden verlengd, in verband met extreme drukte in deze periodes.

Zodra uw order is verstuurd, sturen wij u een e-mail met daar in een track & trace code/link zodat u de zending online kunt volgen en kunt inzien wanneer de bestelling bij u zal worden bezorgd. De bezorging van een pakket duurt normaliter 24 tot 48 uur nadat wij het bij de pakketdienst hebben aangeboden. De bezorging is in handen van BPost en PostNL.

Wat zijn de verzendkosten binnen België?


Wij rekenen geen verzendkosten voor alle bestelling boven € 50, mits de artikelen niet zijn afgeprijsd.
Voor alle bestellingen bestaande uit (enkel) sale/outlet artikelen en/of wanneer de orderwaarde beneden € 50 is rekenen wij € 6,95 aan verzendkosten per bestelling.

Kan ik mijn bestelling makkelijk retour sturen?


Het is voor u eenvoudig om (een gedeelte van) uw order retour te sturen wanneer de artikelen niet aan uw wensen voldoen of niet passen.
U krijgt hier voor een retourlabel van ons om de zending, zonder hier voor te hoeven betalen aan de Bpost balie, naar ons retour te sturen. Wij houden hier voor nadien wel een bijdrage in de portokosten in op uw retourbetaling ter waarde van € 4,95)
Om dit label te bekomen dient u dit aan te vragen via e-mail: [email protected]

Voor meer informatie over het retourneren van uw order kunt u ook ons retourbeleid doornemen: https://www.vanarendonk.be/service/retourbeleid/

Top
home Home cart Winkelwagen